ASISTA


RSS kanál
Nabídka rekvalifikačních kurzůNabídka rekvalifikačních kurzůAktuality a novinky

KALENDÁŘ AKCÍ

Duben 2024
PO
ÚT
ST
ČT
SO
NE
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

Kliknutím na požadovaný den zobrazíte detail plánovaných akcí.


Diskriminace na trhu práce a co s tím


AKTUALITY


Příprava a realizace genderových auditů
Asista, s.r.o. předkládá projektovou žádost na realizaci genderových auditů pro firmy, školy, obce apod. Realizace je pro tyto instituce zcela ZDARMA. Více na našich kontaktech.…
Projekt E-cesta startuje
1.5.2014 byl zahájen projekt "E-cesta - podpora vzdělávací nabídky pro účastníky dalšího vzdělávání v cestovním ruchu"…
VŘ 03/2012 - Zajištění Informační vzdělávací kampaně a publicity projektu
ASISTA, s.r.o. vyhlašuje Výzvu pro podání nabídek v rámci projektu „Přijedeme za Vámi aneb postupujme odpovědně“ - CZ.1.07/3.1.00/37.0058   Výsledek Výzvy ke stažení zde …

další aktuality

 

STUDIJNÍ ZÓNA

Přihlášení do studijní zóny pro účastníky probíhajících vzdělávacích nebo rekvalifikačních kurzů. Uživatelské jméno je přidělováno Vaším lektorem.

Uživatelské jméno:
Heslo:

Úvodní strana >

Projekt Educa - moderní vzdělávání pro pracovníky škol v Ústeckém kraji


ASISTA, s.r.o. byla společně se společností RENTEL, a.s. partnerem projektu EDUCA - moderní vzdělávání pro pracovníky škol v Ústeckém kraji, který byl realizován občanským sdružením GENESIA od 1.8.2008 do 31.7. 2012. Podrobnosti o projektu EDUCA naleznete na webových stránkách projektu www.educaweb.cz.

 ASISTA, s.r.o. byla jako partner projektu zodpovědná za následující činnosti a aktivity:

Odborná podpora přednášejícím a tutorům při zpracování obsahu výukových modulů, didaktický dohled nad zpracováním jednotlivých modulů, odborné vedení tutorů, odborný a technický dohled nad nad realizací prezenčních seminářů a workshopů eLearningových kurzů, odborná asistence členům cílové skupiny, kontakt s účastníky kurzů během samostudia, odpovědnost za průběžné vyhodnocování výsledků vzdělávacích aktivit, zajištění přenosu aktuálních informací a požadavků cílových skupin k zástupcům koordinačního týmu, kompetence při dílčích změnách harmonogramu vzdělávacích aktivit/akcí projektu, podíl na řízení projektu a evaluaci výsledků projektu.

Administrativní a asistentská práce, evidence dokladů, administrativní podpora v rámci seminářů a eLearningových on line kurzů. Spolupráce při organizaci prezenčních setkání, workshopů, exkurzí.

Zpracovávala podklady pro jednání týmů vztahující se k účetní evidenci, evidenci průběhu aktivit souvisejících s projektem a aktivit vztahujících se k partnerským vztahům spolupracujících subjektů. Zajistila sběr a evidenci výkazů práce.

Zajišťovala běžné administrativní úkony související s realizací projektu jako je kopírování, faxování, vyřizování pošty, telefonické vyřizování aktivit, koordinace dílčích aktivit harmonogramu ve vztahu ke koordinačnímu týmu a partnerům. 

Podílela se na přípravách podkladů pro výběrová řízení Expertní činnost spojená s přípravou a provozem LMS systému EDEN, zajišťujícího realizaci všech eLearningových on line kurzů implementovaných v projektu tj. odborná asistence tutorům při zpracování jednotlivých modulů, správa systému a serverů, zhotovování pravidelných reportů o vstupech účastníků do modulů, poskytování zpětné vazby tutorům o plnění úkolů studentů v systému, řešení technických problémů během provozu, asistence při administraci on line kurzů tutorem, setkání v rámci expertní skupiny, podíl na technické přípravě výukových CD romů a na hodnocení vzdělávacích aktivit.

Realizovala činnosti odborného charakteru jako např. dohled a odborné konzultace při přípravě obsahu eLearningových kurzů, příprava zadávací dokumentace VŘ, jednání s tutory a externími spolupracovníky, autorizace obsahu, expertní práce na metodologické linii vzdělávacího obsahu, spolupráce na monitoringu potřeb cílové skupiny, vyhodnocení výsledků průběžných hodnocení, koordinace a organizace prezenčních setkání a workshopů, exkurzí, kontrola odbornosti lektorského týmu, koordinace vzdělávacích aktivit projektu, dohled nad plněním vzdělávacích cílů projektu, pedagogický dohled nad realizací vzdělávacích aktivit, konzultace při výběru účastníků projektu z řad cílových skupin, dohled nad dodržováním odborných požadavků při výrobě výukových CD a pracovních sešitů, aktivní činnost v rámci řídících struktur projektu zejména činnost v koordinačním týmu a expertní skupině apod.




Úvodní strana | O společnosti | Projekty | Rekvalifikace | Další vzdělávání | Poradenství | Agentura práce | Kontakty